Hvorfor bliver kryptovaluta kun mere og mere populært?

De sidste par år har vist en massiv stigning i interessen for kryptovaluta. Det betyder stigende kurser, nye typer kryptovaluta og nemmere tilgængelighed. Mn hvorfor bliver kryptovaluta egentlig kun mere og mere populært?

Bitcoin, Ether og Dogecoin er på alles læber. De er kun begyndelsen af fortællingen om kryptovalutas storhedsrejse. Bitcoin som starten på det hele, udviklingen over det sidste årti. I dag handler kryptovaluta om meget mere end at tjene hurtige penge. Det handler i høj grad om mulighederne af blockchain, om nye måder at tænke penge og økonomi gennem et decentraliseret system, og om at investere langvarigt.

Det er ingen tvivl om, at der stadig er mange, der investerer i kryptovaluta for hurtigt at sælge dem igen. Hvis man er heldig eller dygtig, så kan kryptovaluta i visse tilfælde være lukrativt. Det er dog med stor risiko, for kursen på kryptovaluta kan styrtdykke eller stige, som vinden blæser. Det kan du læse meget mere om på bitcoineranew.com/se/

Det er super nemt at investere i

Kryptovaluta er utroligt nemt at investere i, og det er helt sikkert en af grundene til, at så mange har fået lyst til at prøve det af. Det kan man gøre ved at anskaffe sig en applikation på sin telefon. Her kan man købe og sælge kryptovaluta samt holde øje med kurserne, der fluktuerer på daglig basis. At man kan styre sine investeringer i kryptovaluta nemt og hurtigt, gør det attraktivt for mange flere.

Det er mulighed for at tjene penge

Man kommer ikke udenom, at en af grundene til, at kryptovaluta er blevet så populært, er, at der mulighed for at tjene penge på dem. Ligesom med alle andre investering, så er der et element af fortjeneste indblandet. Kryptovaluta er dog en meget usikker investering, så man skal aldrig investere mere, end man ville have råd til at tabe. Langt de fleste typer af kryptovaluta stiger og falder i pris, og det er de færreste, der ender med at blive mange penge værd.

Nogle mener blockchain er fremtiden

En anden årsag til kryptovalutas popularitet er den blockchain-teknologi, der ligger bag. Det er helt anden type teknologi, der sikrer sikre, anonyme og direkte overførsler mellem parter. Det er dog blot en af de mange ting, man kan bruge blockchain til. Det er nemlig en teknologi, der kan kryptere og lagre alle typer af digitale data og aktiver.

At overførsler med kryptovaluta foregår direkte betyder også, at der ikke er nogle mellemmænd. Det skaber et decentraliseret system, hvor man undgår at involvere banker og andre pengeinstitutioner. Det er på mange måde sikrere, og man sparer en masse penge og tid på denne måde at overføre penge (og andre aktiver) på. Men det er netop også denne faktor, der gør, at kurserne på kryptovaluta er så utroligt svingende – de bliver nemlig ikke reguleret. De er altid fuldt ud afhængige af, hvor meget diverse mennesker tillægger dem af værdi. Det betyder også, at de i princippet kan tabe al værdi over natten.