Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Fordelene ved pundets fald efter Brexit


Fordelene ved pundets fald efter Brexit


De fleste har hørt om Brexit, som skabte stor mediestorm på grund af Storbritanniens indflydelse som stormagt. Brexit er kort sagt forkortelsen af ’British exit’ og er den korte måde, at omtale briternes udmeldelse af EU. Det britiske pund er siden Brexit faldet en del, hvilket skyldes premierministeren Theresa Mays udtalelse om, at Storbritannien ønskede at styre immigrationen selv, og derfor var klar til at afslutte samarbejdet med toldunionen og det indre marked i Europa. Det førte til at investorerne trak sig, og derfra er pundet faldet. Pundets fald har alligevel nogle fordele for Storbritannien og især udenlandske turister, som du her vil blive introduceret for.

 

Pundets fald gør online shopping billigere

Pundets fald betyder at briternes virksomheder får en international fordel konkurrencemæssigt, da priserne bliver lidt billigere i de fleste andre valutaer. Det gør både online shopping og en smuttur til London lidt billigere end før for almindelige mennesker. Du kan derfor med fordel sætte valutaen til britiske pund i stedet for danske kroner, når du handler på britiske shopping websider. Dette gælder f.eks. på shopping websiden Asos, der også tilbyder 10% studierabat til de studerende. Du kan derved nemt spare 100kr. på et enkelt køb på Asos, der i forvejen ikke koster det hvide ud af øjnene.

 

Køb de dyre designervarer fra Storbritannien nu

Det er nu, hvor pundet er nede i bund, at det kan være en god idé, at investere i den Mulberry designertaske eller fodboldbilletter til Manchester United, du længe har drømt om. Det er naturligvis stadig dyrt, så du bør have sparet sammen til formålet, og ikke bare bruge løs af dine penge, selvom det kan være tillokkende med billigere priser. Hvis rejsen til Storbritannien allerede er planlagt eller du allerede har besluttet dig for, at købe noget bestemt derfra, kan det derfor være en god idé, at betale i britiske pund i stedet for danske kroner.

 

Opdater din driver og tjek valutakurserne hurtigere

Det kan måske nogen gange tage lang tid, når du skal ind og tjekke valutakurserne. Du ender måske med at opgive helt, fordi det tager så lang tid, at åbne siden op. Derfor kan det være en god idé, at opdatere din driver, så du får en hurtigere computer. Du kan bruge en driverscanner, som både er sikker og gratis at downloade. Driverscanneren tjekker computeren for forældede drivere, som både kan gøre computeren langsommere og mere usikker, da hackere og virus nemt kan snige sig ind i forældede drivere. Derefter får du at vide, om der findes nye drivere, som du kan installere efterfølgende. Dette finder du mere information om på driverupdatehub.com/da.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -