Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Faldende kurser på norske kroner giver anledning for rejse til turister


Faldende kurser på norske kroner giver anledning for rejse til turister


Er du også af den overbevisning, at skiferie er en dyr ferie fremfor andre former for ferie? Dette er ikke nødvendigvis tilfældet, da det netop nu er muligt at komme billigere til Norge grundet faldende kurser på den norske krone.

 

Hvorfor er det relevant at tjekke valutakurserne?

Går man rundt og dagdrømmer om en rejse, men endnu ikke ved hvor turen skal gå hen, ville et godt sted at starte være at kigge på valutakurserne. Herved er det muligt at finde ud af hvor der er penge at spare, så man får mest mulig ud af sine penge. Tjekker man valutakurserne er det nemt og hurtigt at få et overblik over hvilke valutaer der er stigende eller faldende i pris.

Tjekker man valutakurserne har den amerikanske dollar i lang tid været stigende, og derved bliver en rejse til Amerika dyrere og dyrere.

Hvis man derimod vender blikket mod den norske krone er kursen her faldende, og er derfor et oplagt sted at rejse hen, hvis man søger at spare nogle penge.

 

Hvorfor vælge Norge som destination

Udover de faldende kurser i den norske krone, som resulterer i en billigere rejse til Norge, er der også andre fordele ved at rejse netop dertil. Her er tre gode grunde til hvorfor du skal vælge netop Norge som skiferiedestination:

BELIGGENHED:
Norge ligger så tæt på Danmark, at det er nemt at komme til. Rejsemulighederne er derfor mange, og det er eksempelvis både muligt at komme til Norge ved både fly eller som kør-selv ferie. Det er altså nemt at tilpasse dine egne rejsepræferencer, så rejsen bliver så komfortable som mulig.

 

OMGIVELSERNE:
Selvom Norge ligger så tæt på Danmark, er naturen helt anderledes end hvad vi er vant til herhjemme. Norge er større end mange går og tror, og der er rig mulighed for at både nyde udsigt, kultur og mad på rejsen. Man skal altså ikke langt væk hjemmefra for at opleve en helt storslået natur, og opleve et fantastisk friluftsliv. Norge tiltrækker naturelskere fra hele verdenen, og ikke uden grund: de smukke snefyldte bjerge, havet og den friske luft er sikker på at give dig en ferie i fantastiske omgivelser.

 

NOGET FOR ALLE ALDRE:
Hvis man som børnefamilie er ude efter en aktiv og hyggelig ferie, er det her en oplagt mulighed for at være sammen og lege i sneen og på de forskellige børnebakker. Hvis du derimod ønsker en rejse med vennerne på pisterne og med afterski om aftenen, så er der også rig mulighed for dette. Så uanset om du ønsker en ferie på de stejle pister, at hygge i sneen med dine børn eller at opleve den norske natur på en langrendstur er Norge et sikkert valg, som med garanti kan leve op til dine forventninger.

 

Så hvis du er til en rejse som både ligger tæt på Danmark, med en storslået natur og som har noget for alle aldre, så er en skiferie i Norge helt klart værd at overveje, hvis man samtidig ønsker en billig rejse.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -