Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Har den danske krones værdi betydning for mit lån?


Har den danske krones værdi betydning for mit lån?


Værdien af den danske krone varierer. Derfor er det også noget, du skal tænke på, hvis du f.eks. skal veksle til en anden valuta ifm. en ferie. Det er dog ikke noget, du skal tænke på, hvis du har i sinde at låne penge, da du ikke skal frygte, at det gør dit lån mindre værd - det er sjældent, at der lånes penge i så stor skala.

 

Hvis det er noget, du skal bekymre dig om, så skal der være tale om et yderst stort lån. Med andre ord, så skal det være et lån, der befinder sig langt oppe i millionklassen, inden det er noget, du skal tænke på, og derfor kan du også være rolig. Den danske krones værdi forsvinder nemlig ikke fra en dag til en anden.

 

Har du eksempelvis intentioner om at optage et kviklån på nettet, så er beløbet af en størrelse, der gør, at du ikke skal bekymre dig om en faldende værdi af den danske krone. Det er desuden også meget sjældent, at der reelt set er tale om større fald i værdien af den danske krone set ift. mange andre valutaers kurser.

 

Skal dit lån veksles til en anden valuta?

 

Hvis du f.eks. skal låne penge til en ferie, så er der også en sandsynlighed for, at hele eller del af dit lån skal veksles til en anden valuta. I et sådant tilfælde er det en god idé, at du holder øje med kurserne og sørger for, at veksle pengene på det rette tidspunkt, så du får mest muligt ud af dem - måske endda mere end før.

 

Der er mange, der tror, at vekselkurserne altid er det samme, men det er ikke tilfældet. Det betyder også, at hvis du skal veksle et større pengebeløb, så er det bestemt værd at holde øje med dette. Det er aktuelt, hvad end det er et lån eller dine egne hårdt tjente penge, da det kan have indflydelse på pengenes værdi.

 

Har du mulighed for selv at bestemme, hvornår du rejser på ferie, så er det også oplagt, at du venter til et tidspunkt, hvor vekselkurserne er gode, hvis du har i sinde at tage et større kontantbeløb med. Det kan nemlig ende med at spare dig for mange penge, hvis du venter med at rejse og slå til på rette tidspunkt.

 

Billigere at veksle hjemmefra end ved rejsedestinationen

 

Der er mange, der glemmer at veksle penge hjemmefra, fordi de mener, at de sagtens kan gøre det ved deres rejsedestination. Det er også muligt, men det koster ofte spidsen af en jetjager i gebyrer. Dertil får du typisk også en dårligere vekselkurs, hvorfor det godt kan betale sig at veksle til hele ferien hjemmefra.

 

Det er selvfølgelig særligt noget, der gør sig gældende, hvis der er tale om lånte penge. De skal betales retur med både renter og gebyrer, hvorfor der ikke er nogen grund til at gøre lånet endnu dyrere ved at veksle til en dårlig kurs og i en automat med skyhøje gebyrer.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -