Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Sådan får du dine penge til at række længere i dagligdagen


Sådan får du dine penge til at række længere i dagligdagen


Vi drives ofte af vores lyster, og før vi ved af det, bruger vi penge på alverdens ting. Impulskøb kan være en post, der hurtigt kan løbe løbsk, uden man tænker over det. Der er dog mange andre former for udgifter, vi måske ikke umiddelbart tænker over, og som kan koste os mange penge i hverdagen. Ved at slå til de rigtige steder kan du få flere penge i hverdagen. Vi giver dig her nogle gode råd til, hvordan du kan få dine penge til at række længere i dagligdagen.

 

Hvilke abonnementer har du?

Mange udgifter er abonnementsbaseret. Det vil sige, at du har forpligtet dig til et bestemt produkt eller ydelse, som du kan nyde godt af måned efter måned. Det betyder selvfølgelig også, at du skal betale for ydelsen måned efter måned. Har du styr på, hvilke abonnementer du egentlig har og betaler for?

 

Det er ikke altid, vi har helt styr på det. Det bliver jo ofte betalt automatisk, da vi typisk i tidernes morgen har meldt betalingen til betalingsservice. Hvis du ikke kigger på dit kontoudtog særlig ofte, har du måske ikke styr på de abonnementer, du betaler for. Ved at gennemgå dine kontoposteringer kan du dog blive klogere.

 

Det kan være en fordel at få en komplet oversigt over, hvad du egentlig betaler til. Det kan fx være mobilabonnement, streamingtjenester, fitnessmedlemskab, måltidskasser, magasiner og meget mere. Måske bliver du overrasket over at betale for abonnementer, som du ikke en gang bruger. Få afmeldt disse. Det er en god start til at få pengene til at række længere.

 

Findes der et billigere alternativ?

Når du kigger din konto igennem, vil der selvfølgelig også være nogle abonnementer, du kan nikke genkendende til, fordi du faktisk benytter dig af dem. Det er selvfølgelig ikke noget, du skal undvære, hvis det er noget, du sætter pris på. I stedet kan du prøve at overveje, om der muligvis kunne være et billigere alternativ, der kan spare dig for nogle penge. Når det gælder måltidskasser kan du bl.a. få mere for pengene ved et abonnementstjek. Der findes mange forskellige udbydere. Måske er den, som du har, ikke den billigste.

 

Ved at undersøge mulighederne for en alternativ udbyder af dine forskellige abonnementer kan du være heldig at finde nogle løsninger, der er billigere. Inden du vælger at skifte til en anden udbyder af et specifikt abonnement, er det en god idé at sammenligne dem. Får du meget mere for pengene ved det, du har nu, skal du selvfølgelig ikke skifte. Kan du i stedet få noget bedre, kan det ikke gå hurtigt nok med at få skiftet abonnement. Det kan spare dig for en del penge i længden.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -