Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Hvad skal du være opmærksom på med billige forbrugslån


Hvad skal du være opmærksom på med billige forbrugslån


Er du på udkig efter et billigt forbrugslån? Så læs med her, hvor vi kigger nærmere på forbrugslån, og hvordan man finder den billigste løsning.

 

Forskellige typer forbrugslån

Der findes flere forskellige typer forbrugslån, og de er hver især relevante i forskellige situationer. Kviklånet er som udgangspunkt et mindre lån på typisk blot få tusinde kroner, og dette er dermed til dig, der blot mangler en smule penge her og nu. Du kan også optage større forbrugslån, hvis du eksempelvis har brug for penge til at renovere huset eller til at købe ny bil. Kort sagt findes der forbrugslån i alle størrelser, men grundlæggende er det de samme ting, du skal være opmærksom på, hvis du er interesseret i billige forbrugslån. Dem kigger vi nærmer på nedenfor.

 

Størrelsen på lånet

Først og fremmest skal du afgøre, hvor mange penge du har brug for at låne. Det er stort set altid billigere at have ét større lån, end det er at have flere små. Vær derfor realistisk i forhold til, hvor mange penge du reelt set har brug for at låne. Det kommer som regel til at koste dig mere, hvis du skal optage endnu et lån senere hen, fordi det første ikke var stort nok. Samtidig skal du naturligvis heller ikke optage et lån, der er større, end hvad du har brug for – eller har råd til at betale tilbage. Lån derfor kun et beløb, der giver mening for din økonomi, hvis du vil have et billigt forbrugslån. Er lånet for stort, kommer det til at koste dig dyrt på lang sigt.

 

Rente og ÅOP

Du skal naturligvis kigge på lånets rente, hvis du vil have et billigt forbrugslån. Det er imidlertid ikke nok at kigge på renten alene, da der er forskellige gebyrer på et lån. Dem vender vi tilbage til. Når du skal vurdere, hvad der er den billigste lånemulighed, gør du derfor klogt i at kigge på ÅOP sammen med renten. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og dette omfatter både renter og diverse gebyrer. ÅOP giver altså et mere nuanceret indtryk af, hvad lånet reelt set kommer til at koste dig.

 

(Skjulte) gebyrer 

Man kan ikke komme uden om, at det koster penge at låne penge. Sådan er det ganske enkelt. Det behøver dog ikke at koste det hvide ud af øjnene, hvis blot du er opmærksom på især de mange skjulte gebyrer, der kan komme på et lån. Som regel skal du betale et oprettelsesgebyr for lånet, og derudover betaler du selvfølgelig nogle renter. Hos nogle låneudbydere kan du imidlertid også komme ud for, at du eksempelvis skal betale for at afvikle lånet før tid, eller for at ændre i dine månedlige afdrag. Du skal desuden altid regne med at skulle betale et gebyr, hvis ikke du betaler pengene tilbage som aftalt. Alle disse forskellige gebyrer er det værd at kigge grundigt efter, hvis du vil finde det billigste forbrugslån – især, hvis du ikke er fuldkommen sikker på, hvordan din økonomiske situation udvikler sig, er det fornuftigt at kigge på gebyrer i forhold til ændringer i lånet.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -