Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Brug dine penge rigtigt på rejsen


Brug dine penge rigtigt på rejsen


Det er ingen hemmelighed at, vi danskere elsker at rejse hele året rundt. Mange styrter til udlandet lige så ofte de kan, også selvom, at det blot drejer sig om forlænget weekend. Men det kan hurtigt blive en dyr affære at rejse hele tiden, og derfor er det en god idé at overveje om, man kan spare penge, og i så fald hvordan man gør det, og hvornår man skal gøre det. Her er nogle tips til dig, der ikke kan blive i Danmark i længere tid ad gangen.

 

Hvor vil du hen?

 

Destinationen kan være altafgørende i forhold til din økonomi. Mange af os drømmer om femstjernede spahoteller i tropiske klimaer med all inclusive, hvor vi bliver opvartet på alle tænkelige måder. Men man skal nogle gange tage et skridt tilbage, og genoverveje hvor nødvendige alle disse ting er for, at det bliver en god ferie. Er de essentielle eller er det blot lidt ekstra luksus på rejsen? For der kan altså være mange penge at spare, hvis man sætter sine krav ned, for oftest er det meget få af dem, som egentlig er nødvendige for en god ferie. Ønsker du dog blot lidt ekstra penge imellem hænderne, så kan du altid tage et sms lån, så du stadig har gode muligheder på din rejse.

 

Hvordan ønsker du at rejse derhen?

 

Afhængig af, hvor du ønsker at rejse hen, kan der være forskellige transportmuligheder og her er der også penge at spare. Hvis dine rejsedestination ligger i Europa, kan du både køre selv, men også med tog eller bus. De sidstnævnte kan både gøres nemt og billigt, og kan sagtens gøres alene eller med hele familien. I dag er det nemlig blevet både nemt og hurtigt at tage et lån, og det kan være en stor hjælp på netop din rejse. Selvfølgelig kan tog og bus være langt mere tidskrævende end at flyve, som mange danskere foretrækker i dag. Dette er dog heller ikke altid den værste transportmulighed, da man altså sagtens kan finde billige flyrejser, hvis man altså lige tager det ekstra kig.

 

Når du er afsted?

 

Mange af os bruger de fleste af vores penge på transport og hotel, men det kan hurtigt blive dyrt bare at befinde sig i et andet land. Sæt dig derfor godt ind i, hvad det eksempelvis koster at spise på restauranter i det respektive land. Ligeledes er det også en god idé at tjekke oplevelsespriserne inden og noget så enkelt, som hvad det koster at shoppe i butikker og handle i supermarkeder. Vi har nemlig en tendens til at bruge mange penge på mad og forkælelser, når vi er i udlandet, fordi vi glemmer hvor meget deres valuta egentlig er i danske kroner.

 

Du behøver ikke at spare alt væk

 

Selvfølgelig skal du ikke gå på kompromis med noget, hvis du går og drømmer om en helt speciel rejse. For selvom, at du let kan spare mange penge når du rejser, er det også vigtigt, at du gør det på de rigtige ting. Med det helt rette lån kan du få den helt perfekte ferie, hvor du ikke mangler noget, men samtidig ikke bruger alt for mange penge. Med lidt ekstra luft i økonomien står du ikke og fortryder, at du ikke gjorde noget bestemt, da du var afsted.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -