Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Spar penge på boliglånet med en købermægler


Spar penge på boliglånet med en købermægler


Økonomi spiller en kæmpe rolle, når du vil købe hus eller lejlighed. For langt de fleste danskere er det en nødvendighed at optage et banklån for at drømmen om ny bolig kan lade sig gøre. Her er der bare det, at banken er en forretning i sig selv. Derfor er det heller ikke sikkert, at banken tilbyder dig det bedst mulige lån, medmindre det ligger i den interesse at gøre sådan.

Fordi banken er en forretning, kan man faktisk også tillade sig at forhandle med den om prisen på et lån. Det er dog de færreste, der ved dette. Og dem, der gør, har ikke nødvendigvis det rigtige fundament, der skal til for at få succes.

 

Hvor meget kan jeg låne i banken?

Der er ikke noget endegyldigt svar på, hvad du kan låne i banken, da det afhænger af flere faktorer. Når du vil optage et boliglån, vil banken se nærmere på, hvordan din økonomi ser ud, hvilke boligønsker du har, og om det er første gang du køber hus eller lejlighed.

Fordi banken driver en forretning, kigger den først og fremmest på disse forhold, før de vil give dig et tilbud. Men benytter du dig af finansiel rådgiver i form af en købermægler, vil du derimod få rådgivning, som udelukkende tager udgangspunkt i dig og dine ønsker.

 

Find det bedste lån med en købermægler

Har du planer om at købe bolig i den nærme fremtid, kan det være en god idé at alliere dig med en uvildig købermægler. En uvildig købermægler vejleder dig uafhængigt af tredjeparter som banker og ejendomsmæglere.

Med en købermægler ved din side får du ikke kun hjælp til at finde den helt rigtige bolig, men du kan også få hjælp til at finde det helt rigtige lån til din personlige økonomiske situation, hvis denne er godkendt som finansiel rådgiver af Finanstilsynet.

En købermægler, der tilbyder finansiel rådgivning, vil typisk indhente tilbud fra forskellige banker for at give dig overblik over, hvilke muligheder der ligger foran dig. Dertil får du også sparring på, hvilket af lånene der vil egne sig bedst med den privatøkonomi, du har.

Hvis din nuværende bank ikke vil give dig et passende lån, kan det give god mening at skifte til en anden bank for at opnå flere økonomiske fordele.

 

Ja, lånerådgivning betaler sig

Lånerådgivning af en dygtig købermægler vil typisk spare dig mange gange hans eller hendes honorar. Når du samarbejder med en købermægler, kan du også lade vedkommende varetage forhandlingen med banken på dine vegne. Det giver mindre besvær, og du behøver ikke tage til møde med banken om og om igen.

Efter din købermægler har forhandlet med banken, vil han eller hun vende tilbage til dig og præsentere dig for den aftale, som forhandlingerne har mundet ud i. Her vil du så sparring på, om finansiering er god med de ønsker og behov, du har.

Kunne du tænke dig at få en professionel og erfaren rådgiver til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige finansiering til din nye bolig? Find din købermægler her.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -