Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Sunde spillevaner står ikke i vejen for boliglån


Sunde spillevaner står ikke i vejen for boliglån


Hasardspil har eksisteret i tusindvis af år og af gode grunde: det er sjovt at vædde om fremtidens udfald. I stenalderen kastede man måske sten om hvem der skulle på jagt, i Mesopotamien var terningen populær, i Rom var man fan af gladiatordyster og i Kina opfandt man spillekort. Det ene århundrede har overtaget det andet, men menneskehedens kærlighed til spil har ikke ændret sig.

Med internettet og det frie marked er der kommet en massiv vækst inden for spilleverden. For nogle spillere har dette betydet små og store fordele for økonomien, men når man pludselig er på jagt efter drømmehjemmet, så er det ikke altid gevinsten rækker. Dér popper spørgsmålet frem: kan spillevanerne påvirke ens ansøgning om boliglån?

Så længe man er fornuftig, kan man sagtens have en hobby såsom online sport betting uden at det står i vejen for et boliglån. I den här artikeln berättar vi hur online-underhållning påverkar inte din inteckningssökan.

 

Det frie spillemarked

Siden liberaliseringen af det danske spillemarked i 2012, har de danske spillere fået mere frihed og sikkerhed, når det gælder valg af spillesteder – både online og offline. Et lovligt marked betyder også et reguleret marked, hvilket er til stor gavn for hele befolkningen. Takket være reguleringen og de løbende opdaterede ansvarlige spilregler, har myndighederne også været nødt til at stille krav til udbyderne samt informere om hjælp i form af selvstændige institutioner og den frivillige udelukkelsesside ROFUS.

 

Fra spil til lån: boliglån for begyndere

Der er kun gode grunde til at spille fornuftigt, og én af dem er, at spillere med sunde vaner sagtens kan søge om boliglån i banken.

Hvis man er på udkig efter en ny bolig, er det en god idé at lave en aftale med bankrådgiveren med det samme. Hver situation er anderledes alt afhængig af ens bank, arbejdssituation og personlige økonomi.

I Danmark, er de generelle regler for lån til ejerbolig følgende:

  • Man skal selv spare 5% af boligens sum op
  • Man kan låne op til 80% som realkreditlån
  • Man kan låne op til 15% som banklån

Hvis man er på udgik efter en fritidsbolig, så gælder andre regler:

  • Man kan låne op til 75% af boligsummen som realkreditlån
  • Man kan låne op til 10% som banklån
  • Man skal selv have 15% til udbetaling

Hvis man forelsker sig i en andelsbolig, kan man få et andelslån på helt op til 95%.

 

Den ideelle boliglånsansøgning

Før man laver en aftale med bankrådgiveren, er det vigtigt at finde eksempler på de hjem, man gerne vil have. Det vil sætte rammen for prisen og boligtypen (ejer-, andels- eller fritidsbolig). Så snart man kender prislejet, kan man begynde at spare 5% af købesummen op. Hvis man ikke har dette minimumsbeløb på kontoen, går banken ikke med til et lån. Det er en god idé at lave budget før man begynder at spare op, så man danner sig et overblik over, hvad man kan undvære i sin hverdag. Tag budgettet med til bankmødet for at give rådgiveren mulighed for at give det bedste bud. Før man går til egen bank, er det klogt at snakke med andre banker for at forstå, hvilke løsninger (type lån) og priser (procenter), der er. Tag oversigten med når du skal møde egen rådgiveren – således er der flest chancer for at kunne forhandle sig frem til det bedste bud. Forbered gerne flere argumenter for, hvorfor du er en god kandidat til et lån. Nævn den imponerende kundestatus, plusset på kontoen, de mange år i fast arbejde, den årlige lønstigning, osv. Alternativt kan du indsende et låneansøgningsskema til realkredit- eller pengeinstituttet, så de kan vurdere både boligen og din økonomi. Forbered dig på flere møder. Herefter får du et tilbud, underskriver dokumenter, udarbejder et pantebrev og får udbetalt det aftalte beløb. 

 

Konklusion

For spillere, som ønsker et boliglån, er det vigtigt at have sunde hobbier, spare op og finde den bank, som passer ens behov. Held og lykke med ansøgningen!Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -