Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Huskeliste til en vellykket ferie


Huskeliste til en vellykket ferie


Det er altid lækkert at gå og glæde sig til en god ferie. Noget, der ikke altid spreder glæde, er til gengæld planlægningen inden ferien. Nogle elsker at planlægge ned til mindste detalje og skrive pakkelister på flere sider. Andre hader planlægningsmomentet og kan først slappe af, så snart de er ankommet til destinationen. Uanset hvilken type du er, kommer du ikke udenom en smule planlægning for at få en så god og problemfri ferie som muligt. Her får du tre råd til, hvad du skal huske inden en ferie.

 

Investér i en ordentlig rejsekuffert

Hvis ikke du ejer en ordentlig rejsekuffert, så er det noget af det første, du skal anskaffe dig. Det er fristende at vælge de helt billige kufferter fra supermarkedet. Ofte resulterer den tilsvarende kvalitet dog i, at de hurtigt mister et hjul eller to. Eller også tager de så meget skade i bagagetransporten, at de næsten ikke er til at kende igen, når de dukker op på bagagebåndet.

 

Hos denne forhandler kan du finde en solid rejsekuffert i god kvalitet, men stadig til overkommelige priser. Du har mulighed for at vælge en rejsekuffert i polycarbonat, som er et robust materiale. Så er du sikker på, at din rejsekuffert kan holde til, at lufthavnspersonalet jonglerer lidt med den. En solid hardcase-kuffert er også en fordel, hvis du rejser med dyre genstande eller tager et par flasker vin med hjem som souvenir.

 

Få vekslet penge

Vi danskere må som udenforstående for euro-samarbejdet leve med altid at skulle veksle penge, når vi skal til udlandet. Her på siden finder du aktuelle valutakurser og vekselkurser, så du kan være helt opdateret med de forskellige kurser. Hvis ikke du er så skarp til hovedregning, kan du også bruge vores valutaomregner, som omregner danske kroner til en given valutakurs eller omvendt. På den måde får du nemt et overblik over, hvor mange penge du skal veksle.

 

Selvom du kan bruge dit VISA-kort eller MasterCard mange steder i udlandet, er det rart altid at have lidt kontanter til taxature, drikkepenge og så videre. Når du betaler med kort i udlandet, så husk i øvrigt at vælge at betale i den lokale valuta i stedet for danske kroner. Du får nemlig oftere en dårligere vekselkurs, når du vælger danske kroner.

 

Send vigtige dokumenter til dig selv

 

Det sidste råd er, at det er en god idé at sende en mail til dig selv med vigtige oplysninger. Det kan for eksempel være pasnummer, flynumre eller telefonnumre. Hvis du skulle være så uheldig at få stjålet din mobil eller pung, har du adgang til oplysningerne fra din mail. Du kan låne en computer eller en andens telefon og derfra få adgang til oplysningerne igen.

 

Det virker måske som et overflødigt råd, men det siger kun folk, der ikke har prøvet at få stjålet deres mobil eller pung i udlandet. I dag er vi så afhængige af smartphones og anden teknologi, at mange ikke en gang printer boardingpas ud mere, men bare scanner en QR-kode direkte fra telefonen i lufthavnen. Vil du være sikker på ikke at få ødelagt din ferie, gør du altså klogt i at følge dette råd.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -