Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Husk disse ting, inden du rejser på ferie


Husk disse ting, inden du rejser på ferie


Skal du på ferie i den nærmeste fremtid? Så bør du læse denne artikel for at blive klogere på, hvad det nu lige præcis er, du skal huske at ordne, inden du rejser afsted. Disse ting gælder, uanset om der er tale om en kort eller lang ferie, samt uanset hvilken destination du skal til. Lige her får du et overblik over de vigtigste ting, så læs med, og bliv klædt godt på til at rejse afsted.

Husk dine planter og postkassen

Der er to vigtige ting i dit hjem, som du bør tage højde for, når du skal på ferie, nemlig din postkasse og dine planter. Det gælder særligt, hvis der er tale om en rejse med en varighed på en uge eller mere. Hvis dine planter skal have en chance for at overleve, skal de have vand – også imens du er på ferie. Lignende gælder for postkassen, som skal tømmes, hvis postmanden skal have mulighed for at levere dine breve, pakker og aviser.

Det handler derfor om at finde nogle, som vil løse disse opgaver for dig, mens du er på ferie. Det vil være oplagt at trække på en af dine naboer, som nemt kan klare opgaverne for dig. Hvis ikke det er muligt, vil din mor eller din bror med garanti gerne hjælpe dig.

Veksl penge i god tid inden afrejse

I Danmark er vi ikke en del af euro-samarbejdet, hvilket betyder, at vi i langt de fleste tilfælde skal hæve penge, hvis vi skal bruge valuta i udlandet. Selvom du godt kan bruge dit VISA-kort eller MasterCard de fleste steder i udlandet, så er det altid rart at have nogle kontanter med også. Disse kan du nemlig bruge til drikkepenge, toiletter eller taxature.

Når du hæver penge i udlandet, så kan du med fordel vælge at betale i den lokale valuta i stedet for danske kroner. På den måde får du nemlig ofte mere for pengene. Sørg desuden altid for at veksle til den pågældende valuta i god tid, da det sommetider godt kan tage et par dage for banken at skaffe de ønskede penge.

Vær godt forberedt på rejsetid

Det sidste tip i denne omgang er særligt vigtigt, hvis du rejser med børn. Det omhandler nemlig rejsetid, og hvordan du bedst muligt slår denne tid ihjel. Selvom du ikke har børn, er det dog altid en god idé at medbringe forskellige ting, som kan underholde dig, imens du skal fra A til B.

Der er mange forskellige bud på, hvordan du bedst muligt kan underholdes under rejsetid. Det kan enten være, du medbringer forskellige lækre snacks, eller det kan være, du har lånt en god bog på biblioteket, som du har medbragt. Du kan også vælge at leje eller købe en god film, som du kan se på din iPad eller PC. Du kan eksempelvis gå på opdagelse i Narnia ved at leje en af disse film hos blockbuster.dk. Det er både smart, billigt og nemt.

 Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -