Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> En guide til dig der overvejer at blive selvstændig


En guide til dig der overvejer at blive selvstændig


Der er mange unge som ældre der har en lille iværksætter i maven. Hvis det er dig, så kan du få lidt inspiration og rådgivning, til hvad du kan gøre for at give dig selv de bedste kort på hånden, og slå alle dine medspillere!

Sparringspartner

Hvis du gerne vil starte virksomhed, skal du gøre op med dig selv, om du vil betale prisen for det. For prisen er rigtig høj. Vil du arbejde 60-80 timer om ugen i flere år? Det er nemlig ofte den slags angegement der skal til før man får udbytte af sin investering i firmaet. Det betyder nogle lange hårde dage, og her kan det være en rigtig god ide, at have en partner eller to som kan være med til at støtte og sparre med dig. To hoveder har altid været bedre end et. De dage hvor det er hårdt for den ene, kan den anden så tage lidt mere over. Det anbefales dog max at være 4 partnere, da det meget hurtigt kan gå op i hat og briller. Hvis man er for mange mennesker, er der større sandsynlighed for interesse konflikter, og på den måde kan hele din vision for virksomheden forsvinde grundet andres visioner. Så et sted mellem 2-4 er det gyldne tal.  

 

 

Lån penge

I Danmark er vi generelt meget bange for at starte nu virksomhed. Hvis du har talt med nogen om dine tanker om at blive selvstændig, så vil jeg næsten væde med, at der er nogen som har sagt noget lignende ’’uha, det skal man passe på med’’. Da jeg er så sikker på at der er nogen der allerede har sagt det, kan jeg med ro i sjælen sige det modsatte! Gør det! Og gør det hel hjertet. Der er mange virksomheder som bliver holdt tilbage af manglende kapital eller fordi de ikke tør at hoppe i med begge ben, som eksempelvis ved at sige op. Måden virksomheden kan blive holdt tilbage på kunne blandt andet være ved at de har nogle gamle maskiner, eller forkert udstyr som holder dem tilbage, og derfor ikke bliver konkurrencedygtige nok. En af grundende til at man måske heller ikke har tage springer er grunden en dårlig kreditvurdering. Læs om kreditvurdering i Santanders magasin, så bliver i klogere på hvordan i kan forbedre jeres kreditvurdering hos bankerne, så i kan forfølge jeres drøm!

 

Uddannelse og kurser (erhvervs artikler)

Der er meget du kan gøre for at give dig selv de bedste kort på hånden inden du springer ud i det. En uddannelse er altid et godt sted at starte, men hvilken? Den mest udbredte og fornuftige uddannelse er til dig der gerne vil være selvstændig er en MBA. MBA står for Master of Business Adminstration, altså bliver du faktisk lige præcis uddannet i at styre en virksomhed og du lærer om stort set alle dele af en virksomhed. Men det er desværre slet ikke billigt. Selvom langt de fleste uddannelser er gratis i Danmark, er denne det ikke. Det er en uddannelse man ofte tager, når man allerede er i en virksomhed, og derfor er det virksomhederne der betaler for det. Der findes også rigtig mange online kurser eller for den sags skyld erhvervs artikler! Man kan sagtens finde gratis kurser indenfor bogholderi, online markedsføring, ledelse og virksomheds styrelse. Så det er bare at gå i gang med at researche.

Online markedsføring

En virksomhed kan have verdens bedste produkt. Eller verdens bedste bogholder. Eller verdens bedste medarbejdere. Men hvis man ikke har nogle kunder, er det alt sammen lige meget. Derfor bør man altid have et stort fokus på markedsføring, og her er online markedsføring et genialt sted at starte, for dig der gerne vil starte virksomhed. For det første er det noget du relativt nemt kan prøve kræfter med selv. Der findes rigtig mange gratis kurser om online markedsføring. For det anede er det en god investering. Man lavede nogle undersøgelser for et par år siden, omkring hvilke medier der giver den største ROMI(return of marketing investment) Og her var det klart online markedsføring der tog prisen. Og hvis man skal kigge lidt længere ud i fremtiden, er det på alle måder også en fornuftig langsigtet investering. For der er ingen tvivl om at online markedsføring er fremtiden.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -