Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Sådan får du styr på din virksomheds regnskab og retter op


Sådan får du styr på din virksomheds regnskab og retter op


Der kan være mange grunde til, at din virksomheds regnskab ikke er til at finde hoved og hale i på nuværende tidspunkt. Som iværksætter er det dig selv, der har alle hatte i virksomheden på, og det kan nogle gange være svært at holde styr på den finansielle side af virksomheden, når du står helt alene med det.

 

Samtidig er der en masse kringlede regler, der gør alting meget sværere, og derfor er det ikke uset, at iværksættere ender i en situation, hvor de har akut behov for penge. Det kan være, at en kunde er langsom med betalingen og pludselig ikke svarer på henvendelser. Eller måske fik du et større skattesmæk end ventet, og SKAT vil have deres penge med det samme.

 

Det hele er set før, og der er ingen grund til panik. Nu skal der rettes op, og det kan du sagtens, hvis blot du sørger for at trække vejret ind og få samlet det hele på en praktisk måde i dit hoved.

 

Skaf nogle penge hurtigt til ubetalte regninger

 

Hvis du har behov for at skaffe nogle penge hurtigt, så du kan komme i gang med at betale af til SKAT, eller hvis du skylder en kunde nogle penge, så er der ikke så meget at gøre. Som selvstændig kan du sagtens ende i den situation.

 

Der er mange, der låner penge, og du kan få et virksomhedslån ved at pantsætte nogle af din virksomheds genstande. Det kan være, at du har købt nogle lækre designermøbler til din virksomhed, der stadig er mange penge værd. Ved at pantsætte dem, indtil du har styr på din økonomi i firmaet igen, kan du få kolde kontanter mellem hænderne med det samme og på den måde få betalt de udgifter, der skal betales.

 

Når du pantsætter nogle af din virksomheds genstande, får du penge med det samme, og du kan nemt få dem tilbage igen, når du har fået økonomien tilbage på sporet. Først er det bare vigtigt at få alle udgifter ud af verden, så du har tid til at fokusere på at få tjent nogle nye penge og få vendt hele situationen om igen.

 

Få hjælp til at bogholde i din virksomhed

 

Der er ikke noget værre, end hvis du ikke selv kan overskue at skulle stå for bogholdningen i din virksomhed. Hvis du ikke er god med tal, eller simpelthen bare ikke brænder for den del af din virksomhed, så er det en rigtig god idé at få hjælp til den af en dygtig bogholder.

 

En bogholder kan hjælpe dig med at få styr på det hele igen, og det kan være lige præcis det, du mangler, til at komme ovenpå igen. Din bogholder kan få styr på alt det, der kan og skal trækkes fra i dit regnskab, ligesom du får nogle helt faste rammer for, hvad du kan og ikke kan trække fra. Samtidig kan din bogholder fortælle dig, hvad du skal betale i SKAT og moms også.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -