Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Markedet for essentielle olier efter COVID-19


Markedet for essentielle olier efter COVID-19


COVID-19 har ramt verden, og nogle industrier er blevet ramt rigtigt hårdt, da de bl.a. var afhængige af de sociale elementer af deres forretningsmodel. Andre derimod, som bl.a. produktion af masker og desinfektionsmidler, har set et kæmpe boom, som de måske aldrig havde forestillet sig. I denne artikel kigger vi specifikt på, hvordan markedet og dermed også valutakursen har ændret sig for essentielle og æteriske olier.

 

Valutakursen efter corona

 

Situationen på verdensmarkedet er stadig ikke helt afgjort. Vi står over for en situation på et globalt niveau, som Jorden aldrig har set før. Hvad vi kan sige allerede nu er, at nogle af verdens rigeste nationer bliver nødt til at træde til for at hjælpe mere sårbare økonomier og dermed undgå dramatiske udsving i valutakursen. For at stabilisere verdensmarkedet bør lande med stærke valutaer altså ikke købe hinandens valutaer, men i stedet købe valuta, som har oplevet store afskrivninger.

 

Indtil videre har COVID-19-pandemien har ikke haft den store effekt på allerede stærke valutaer. De sårbare valutaer, som blev ramt nu, så ud til at have større gæld og afhængighed af råvare som bl.a. energi og eksport.

 

Hvad betyder det på markedet for olier?

 

Når man kigger på markedet for æteriske olier, bliver det stadig spået til at vokse med næsten 4 milliarder amerikanske dollars over de næste 3-4 år på trods af den usikkerhed, som vi går i møde i dag.

 

Globalt set har der været en stigende efterspørgsel. Research viser, at det hovedsageligt stammer fra det faktum, at man har udvidet den måde, som man bruger olier i hverdagen, og at man stadig er i en fase, hvor mange nye produkter bliver lanceret. Undersøgelser har især vist, at der er øget interesse for forskellige former for aromaterapi og CBD-olier, som alle har direkte fokus på din sundhed og velvære. Dette boost af dit immunforsvar er kun vigtigere i en tid med COVID-19.

 

Mange påpeger dog også, at alt stadig står hen i det uvisse, og det kan være svært at spå direkte. Dette er en optimistisk eller måske endda en neutral tilgang til den udvikling, som vi allerede ser.

 

Hvilken type olie vil få succes

 

Men hvad er det så, der skaber et succesfuldt brand, og hvad vil få en virksomhed til at overleve i det lange løb? De samme rapporter, som peger på denne industris voksende succes, skriver også, at en af de største hindringer er de falske produkter. Vær altid opmærksom på at sætte dig ind i produktet og brandet inden køb!

 

Med et voksende antal flaske produkter på markedet, skal du altså tjekke om dine æteriske eller CBD-olier er testet og analyseret. Test vil ofte sikre, at produktet ikke indeholder farlige stoffer og indeholder de rette portioner af de forskellige bestanddele. På den måde har produktet hverken uønskede virkninger eller en direkte skadelig effekt.

 

Den manglende regulering gør også, at du ikke altid bør tage firmaets ord for gode varer. Tjek altid, at de har en tredjepart involveret i processen, som kan verificere, at firmaet er sandfærdig, når det kommer til deres produkt.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -