Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Tre gode råd til de studerende før de kommer på arbejdsmarkedet


Tre gode råd til de studerende før de kommer på arbejdsmarkedet


Dette er sponsoreret indhold

Når man er studerende er der mange ting, som er gode at vide, før man afslutter studiet og skal til at ud på arbejdsmarkedet. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af de mange forskellige ting, som man skal være opmærksom på, og derfor kan du i denne artikel læse mere om nogle af de råd, du kan tage med dig og være opmærksom på, før du træder ud på arbejdsmarkedet. 

Det er en god idé med en fagforening 

Allerede mens man er studerende, kan det for mange være en god idé at melde sig ind i en Fagforening. Dette skyldes, at man med en fagforening kan få rigtig gode råd og vejledning gennem sin studietid. Samtidig kan mange fagforeninger tilbyde kurser i alt fra grammatik og photoshop til, hvordan man skriver den bedste ansøgning, eller hvordan man bedst forbereder sig til en jobsamtale. På denne måde kan man allerede benytte sig meget af sin fagforening, allerede før man er på arbejdsmarkedet. En anden god fordel ved at være medlem af en fagforening allerede som studerende er, at mange fagforeninger tilbyder meget billige forsikringer gennem forskellige samarbejdspartnere. Dermed er der mange penge at spare på både forsikringer og gode råd. 

Meld dig ind i en a-kasse 

Mens du studerer kan det være en fordel at melde dig ind i en a-kasse. En a-kasse er forkortelsen for en arbejdsløshedskasse, og fungerer som en lønforsikring, således at du kan få penge udbetalt, hvis du ender med at blive arbejdsløs. Når man er studerende kan man melde sig ind i fagforening et år før man stopper på uddannelsen, og således er man sikret at få penge udbetalt, hvis man ikke har job efter endt uddannelse. Denne mulighed er meget nyttig for rigtig mange studerende, som kommer ud på den anden side af en uddannelse, men desværre ikke har et job der lige står og venter på den anden side. 

Undersøg dine rettigheder og muligheder 

Som ung og studerende kan det være meget svært at vide, hvilke rettigheder og muligheder man har. Derfor kan det være en rigtig god idé at få noget hjælp, af eksempelvis en studievejleder, for at kunne forstå, hvordan tingene hænger sammen, og hvad man skal være opmærksom på. På denne måde kan man sikre sig på bedst mulig vis, at man får de muligheder som har, og at man får mest muligt ud af dem.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -