Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Sådan kommer du billigt på ferie


Sådan kommer du billigt på ferie


Annoncørbetalt indhold.

Har de seneste måneders corona og karantæne givet dig udlængsel, og hujer tanken om de kommende måneder dig ikke ligefrem? Så kan det være, du skal tage et smut sydpå – især hvis du har feriepenge til gode, som du får udbetalt inden længe.

Ifølge en undersøgelse fra Gallup, så foretrækker danskerne at bruge deres penge på rejser, og hvis du har feriedage eller feriepenge til gode, kan du her få gode råd til en billig tur sydpå.

Køb billige billetter på nettet

Rejsebureauerne er efterhånden outdated, medmindre du gerne vil på en helt skræddersyet tur, men så skal du nok grave lidt dybere i lommen. Hvis du bare gerne vil på en lille tur sydpå og forlænge sommeren, så kan du sagtens finde billetterne ganske billigt på nettet på egen hånd. Der findes masser af søgemaskiner på nettet, der udelukkende leder efter billige flybilletter til dig, men vær opmærksom på, at de ikke altid giver dig de billigste billetter.

Overvej en afbudsrejse

Er det kun temperaturen og solskinstimerne, der betyder noget for dig, og har du ikke et bestemt land i tankerne, så kan du overveje en afbudsrejse. Afbudsrejser er tidligere bestilte rejser, som køberen har aflyst, og derfor er hoteller og flyselskaber naturligvis interesseret i at få afsat den bookede tur. Derfor kan du være heldig at gøre dig et mindre scoop. Du bør dog være opmærksom på, at du kan risikere at skulle tage natflyveren eller må affinde dig med en mellemlanding eller to, når du tager en afbudsrejse.

Bestil flybilletterne på det rette tidspunkt

Hvis afbudsrejsen ikke er din kop te, eller hvis du bare har brændt dig fast på en bestemt destination, du ikke kan finde som afbudsrejse, så må du være mere kreativ med flybilletterne, hvis det skal være billigt. Priserne på flybilletter er enormt svingende, og det som var billigt i går, kan være dyrt i dag. Før i tiden var det en tommelfingerregel, at man skulle bestille flybilletterne i sidst øjeblik, for så var flyselskaberne desperate efter at få fyldt flyene. Sådan er det dog ikke længere, for både forretningsrejsende og den stigende rejseaktivitet de seneste år, ligesom flyselskaberne generelt overbooker deres fly, har gjort at flyene for det meste er fyldte.

Hvornår det kan betale sig at bestille flybilletterne, er der ret delte meninger om. Men du som udgangspunkt bør du ikke bestille dine billetter for tidligt, da søgemaskiner så mener, at du er villig til at betale lidt ekstra for billetten. Som udgangspunkt bør du derimod time dit køb ca. 6 – 8 uger før afrejse for at få fingrene i de billigste billetter.

Finansier rejsen med et mobillån

Selvom du får fingrene i en billig rejse, skal der også afsættes penge til forbrug på turen, og hvis du gerne vil afsted før de indefrosne feriepenge bliver udbetalt – kan du tage et billigt mobillån. Så har du råd til at komme afsted nu, og når feriepengene bliver udbetalt kan du således indfri dit lån i et hug.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -