Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Nethandel og vekselkurser


Nethandel og vekselkurser


Nethandlen er stigende og har været det i flere år. Flere køber julegaver, fødselsdagsgaver og ting til dem selv på nettet. Der kan være flere forskellige grunde til at bruge nethandel fremfor fysiske butikker. Det kan være billigere, og der er ofte større udvalg. Derudover kan man få vare på nettet, som du ellers ikke kan handle i Danmark – her skal du dog være opmærksom på vekselkurserne. 

Hvorfor nethandel?

Nethandel bliver mere og mere populært og alt tyder på, at det kun vil blive endnu mere populært i de kommende år. Særligt julegaver bliver købt på nettet og online priskrige såsom Black Friday får nethandel til at vokse markant. Det er i særligt høj grad tøj, sko og smykker, der bliver handlet på nettet. Men kosttilskud og fitnessudstyr er også utroligt populært at handle på nettet. Der er jo generelt mange fordele ved e-handel. Man kan handle lige hvor og hvornår, man vil – så det er nemt og bekvemt. Samtidig er der også langt bedre mulighed for at sammenligne priser. Vi har vel alle prøvet, at man har købt en trøje eller et par sko og dagen efter set det på tilbud hos en anden butik. Det er øv, dumt og træls. Men på nettet kan man nemt sammenlige den ønskede vare fra flere forskellige webshops og dermed sikre, at man får den rette pris.

Fitnesskultur og nethandel

Mange ønsker at komme i god form. Netop derfor har diverse fitnesstilskud, såsom proteinpulver, proteinbarer, sukkerfrie varer og sunde alternativer vundet indpas hos mange. Det kan dog være den rene jungle at finde rundt i. Hvilket proteinpulver, BCAA, kreatin og pre-workout er den bedste, billigste og mest effektive? Billig-protein.dk har lavet en side, der gør den jungle lidt nemmere at finde rundt i. Nogle gange kan det være nødvendigt at søge til udlandet for at finde det rette produkt (vær dog opmærksom på de danske standarder). Når man søger til udlandet for at finde det rette produkt, handler man ofte med udenlandske kurser, og det er derfor vigtigt at have styr på, hvilken kurs mønten ligger i, så man kan regne ud om det rent faktisk kan betale sig at handle på de udenlandske sider. 

Er de udenlandske sider bedre?

Uanset om du handler på en dansk eller udenlandsk side, kan du desværre risikere at blive snydt. Der er dog ofte en større sikkerhed hos danske sider. Det er både fordi, man kender det danske sprog og derfor bedre kan identificere fejl og mangler på hjemmesiden. Det er samtidig også fordi, man i Danmark gør brug af en e-mærkeordning. Det betyder, at danske hjemmesider, der overholder dansk lovgivning, bliver markeret med et e-mærke. Det gør det væsentligt nemmere at skelne de gode og dårlige sider fra hinanden. Men nogle gange har de danske sider ikke, hvad man skal bruge. Det kan både være fysiske varer, men også generel viden og information. Hos samferdselinfra.no kan du læse om infrastruktur – det er både i form af udvikling, større projekter og meget mere. Her kan du risikere at falde over nogle norske anprisninger. Hvis du skal bruge den viden, de giver, kan det være relevant at overføre den norske mønt til den danske for at gøre det nemmere for dig selv. 

 Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -