Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Spar penge ved at lære om time management


Spar penge ved at lære om time management


Hvad er time management?

Time management, oversat til dansk; håndtering af tid, går ud på at optimere din arbejdsgang, så du når mere på mindre tid. Det handler ikke om, at du skal arbejde hårdere, tværtimod. Det er en metode, der gør dig i stand til at dele dine arbejdsopgaver op, så du arbejder mest effektivt. 

 

Kort sagt vil du med time management være udrustet, til at takle din arbejdsdag bedst mulig. Det mindsker stress i hverdagen, hvis du kan inkorporere time management i din dagligdag. 

Du kan læse mere om effektivisering af din time management hos artsara.fi

Hvordan kan jeg spare penge?

Hvis du har din egen virksomhed, er det endnu vigtigere at have styr på din tid. Der kan spares mange penge, hvis du lærer at optimere din arbejdsdag. Du vil opdage, at du har bedre overblik og overskud til at håndtere udfordringer, når din arbejdsdag er velplanlagt. 

 

Det lyder måske lidt ekstremt, at der ligefrem kan spares penge på at håndtere sin tid. Men den er god nok. Du sparer penge i form af, at du når opgaverne på kortere tid. Og som udtrykket siger; time is money. Og det er sandt!

Hvordan kan jeg tjene penge med time management?

Med driften af din egen virksomhed, så har du som regel ikke tid til at tænke på alternative måder at tjene ekstra penge på. Fordelen ved time management er blandt andet, at du får tid til den slags. 

 

Et forslag kunne være at have sportsbetting kørende i baggrunden, samtidig mens du arbejder. Du behøver ikke at sidde og holde øje med fodboldkampen, for at kunne bette på den. Hos  Sportsbonus.net kan du se odds på forskellige spil og vinder du, så har du lidt ekstra indtjening, alt imens du kan arbejde fokuseret. 

Hvor meget tid kan jeg spare ved time management?

Det kan være svært at sige, præcis hvor meget tid du kan spare. Det kommer an på, hvor god du i forvejen er til at fordele din tid. Det afhænger også af, hvor dygtig du bliver til at holde dig til din planlagte dag, og overholde fristerne på dine opgaver. 

Bliver du rigtigt god til at styre din arbejdstid, så kan du ende med at cutte timerne du bruger på at arbejde ned. Når du dine opgaver på kortere tid, giver det sig selv, at du hurtigere kan komme videre. Det resulterer i mere fritid, hvor du kan nå alle de andre ting, du godt kan lide at lave.

Hvordan kommer jeg i gang med time management?

Første skridt er at beslutte sig for aktivt at undersøge, hvad du kan gøre for at håndtere din tid bedre. Prøv at find frem til, hvor du spilder din tid mest og fokuser på at ændre dit flow der. Er du for eksempel god til at miste fokus, så arbejd på det først. 

 

Her er en liste over ting der er gode at fokusere på når du vil få mest ud af din tid:

 

  1. Prioriter vigtige opgaver først
  2. Sæt opnåelige mål for dagen - vær realistisk med deadlines
  3. Håndter forstyrrelser hurtigst muligt og genfind din koncentration
  4. Planlægning - skemalæg dine opgaver, så du ved hvornår du burde være færdig med en specifik del af dagen.


Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -