Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Sådan finder du en god pensionsmægler


Sådan finder du en god pensionsmægler


Vi skal alle forlade arbejdsmarkedet på ét eller andet tidspunkt, og selvom der måske er god tid til, er det af den største vigtighed, at vi tager hånd om vores pension, mens tid er. Derfor skal du vide, hvordan du finder den rigtige pensionsmægler for dig. Det hjælper vi dig med her!

De fleste af os har nok en forestilling om, hvordan det vil blive at gå på pension. Nogle frygter måske ensomheden, når man skal undvære kollegerne. Andre ser frem til at få masser af tid til at dyrke egne hobbyer og interesser.

Én ting er sikkert: Din tid på pension bliver en hel del bedre, hvis du har taget hånd om din pension i god tid. Derfor er det vigtigt at finde en god pensionsmægler, som kan gøre markedet for pension gennemsigtigt og overskueligt for dig.

Hvad er en pensionsmægler?

En pensionsmægler er én, der varetager dine eller dine medarbejderes interesser, når det kommer til pension. Pensionsmægleren har en uddannelsesmæssig funktion, da han eller hun skal oplyse dig om vilkårene, markedet med mere. Ud fra dette oplyste grundlag kan han eller hun så hjælpe dig med at få den bedste pensionsordning i stand for dig.

Sådan finder du en god pensionsmægler

Din pension er uhyre vigtig for det fremtidige kapitel i dit liv, hvor du går på pension, og alt efter hvilken aftale, du får i stand, kan du havne i meget forskellige økonomiske situationer. Her vil du selvfølgelig helst ende ud med den mest favorable, og derfor er det af stor betydning, at du finder en mægler, som du kan forstå.

God kommunikation og stærk formidling

En god pensionsmægler er kendetegnet ved at have stærke evner ud i formidling og kommunikation. Pension og pensionsmarkedet er relativt komplekse størrelser, hvilket betyder, at pensionsmægleren skal være i stand til at forklare dig om det i et sprog, du kan forstå.

Tillid og menneskelige egenskaber

Det kræver selvsagt også visse menneskelige egenskaber at kunne formidle komplekse analyser simpelt og præcist, så du forstår dem. Du vil gerne føle dig tryg og godt tilpas med din pensionsmægler, for han eller hun tager jo vare om et vigtigt aspekt af dit liv. Så sørg for at finde én, du har tillid til.

Hvad siger de tidligere kunder?

Her kan det være et godt råd at tjekke forskellige anbefalinger og anmeldelser ud. På den måde får du et indblik i, hvilke pensionsmæglere andre kunder har været tilfredse – og mindre tilfredse – med. Det kan hjælpe dig med at spore dig ind på den rigtige pensionsmægler for dig.

Erfaring giver dig et godt fingerpeg

En anden måde, hvorpå du kan sikre dig, at din pensionsmægler ved, hvad han eller hun laver, er ved at se på vedkommendes erfaring. Det kan være en rigtig god idé at vælge nogen med flere årtiers erfaring inden for forsikring, og gerne med en stor specialisering inden for pension. Du kan også kigge på uddannelse for at sikre dig, at din potentielle pensionsmægler har en høj faglighed.

 Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -