Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Er du en ung voksen?: Få godt styr på din økonomi


Er du en ung voksen?: Få godt styr på din økonomi


 

Dette indhold er sponsoreret

 

Alle mennesker bliver voksne før eller siden. Det er en sætning, der kan forstås på flere mere eller mindre filosofiske måder. Man bliver myndig, når man fylder 18 år. Du skal tage et større ansvar, når du flytter hjemmefra. Og du skal tage vare på et nyt liv, når du bliver forældre. Men ét tidspunkt, hvor man for alvor møder voksenlivet, er når man har færdiggjort sin uddannelse og begynder på en fuldtids arbejdsuge. Ikke alle tager en uddannelse, og ikke alle arbejder 37 timer om ugen, men de fleste stifter bekendtskab med arbejdslivet på et eller andet tidspunkt. Når du først kommer ud på arbejdsmarkedet, så er du på et sted, hvor de fleste mennesker bruger størstedelen af deres liv. Men det er også her, hvor du tjener flest penge og for alvor får en økonomi op at køre. At have en større økonomi og et voksenliv forpligter også til et vist ansvar. Når nu du er blevet en fast del af arbejdsmarkedet, tjener mere og måske skifter til ny bolig, så er der visse praktiske ting, du skal gøre for at sikre dig i livet. Er du ny i voksenlivet eller mangler en genopfriskning? Så kommer her en række gode råd til den unge voksnes økonomi. 

 

Hav økonomi til dine regninger

Du bør lære at administrere din nyfundne økonomi, så du altid har råd til regninger og andre udgifter. Her snakker vi alt fra husleje, el og varme til skat, abonnementer og dagligvarer. Det er en klar del af voksenlivet at kunne balancere sin økonomi, så der er plads til det hele. Hvis du er i en periode, hvor økonomien kniber, kan du også eventuelt lån penge her på Lendo.dk.

 

Sørg for at sikre dit arbejdsliv

Alt efter hvilken branche du vælger at arbejde i, så kan det være uhyre relevant at melde sig ind i en A-kasse. En A-kasse er som regel en integreret del af en fagforening, der arbejder for bedre vilkår for arbejdstagere inden for lige præcis dit fag. Mod en oftest månedlig ydelse til et medlemskab i fagforeningen, sikrer du dig adgang til midlerne i A-kassen. Det betyder, at du i tilfælde af arbejdsløshed kan få økonomisk understøttelse af din fagforening, så du er sikker på at kunne opretholde din levestandard, når du er mellem jobs. 

 

Du bør sikre dig i det hele taget

En anden måde at sikre sig økonomisk er diverse forsikringer. Her kan du forsikre hus, bil og andre værdifulde genstande, der kunne risikere at gå i stykker eller blive stjålet. Du kan også forsikre dit eget helbred i tilfælde af ulykker både hjemme og på rejser. Uheldet er sjældent ude, men hvis det er, så bør du være sikret økonomisk.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -