Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Hvad er Euroinvestor?


Hvad er Euroinvestor?


Hvis du interesserer dig for aktie- og valutakurser, obligationer, finansielle nyheder og data, så skal du stifte bekendtskab med Euroinvestor. Her får du nemlig de nyeste informationer om markedet, så du altid er på forkant. Læs mere her!

Aktiemarkedet er en spændende verden, hvor grafer pludselig kan stige, og små tal kan blive store. For mange er det en form for matematisk magi, og med den rette viden om emnet kan man hurtigt få ens penge til at arbejde for én - uden man selv behøver løfte en finger.

Hvis den finansielle scene også fanger og fascinerer dig, er Euroinvestor et godt sted at dyrke din interesse. Her kan du nemlig få de nyeste teorier og informationer helt uforpligtende, så du kan blive klædt på til din næste investering.

Tag på rejse i aktieverdenen

En valutaomregner kan være nødvendig at have, når man er på rejse i et fremmed land, ligesom det kan være godt at tilegne sig nogle basale gloser og lidt viden om kulturen. Når du skal på rejse i aktieverdenen - måske som velbevandret eller som helt uerfaren - behøver du ikke meget andet end sitet, Euroinvestor. Her skal du nemlig hurtigt få samlet op på alt det, du behøver at vide.

Danmarks førende investorsite

Euroinvestor er kendt som det førende uafhængige aktie- og investorsite i Danmark, og det betyder, at det er et meget populært sted at opholde sig, hvis man interesserer sig for finans. På sitet kan du gratis og uforpligtende følge med i, hvad der rører sig, når det kommer til aktiekurser, obligationer, valutakurser og andre finansielle finurligheder.

Kilde til viden og nyheder i realtid

Du får nyhederne i realtid, så du aldrig misser en vigtig ny information, men altid er sikker på, at du har den nyeste og mest brugbare viden om emnet. Og det kan være guld værd, hvis du overvejer at begive dig ind på aktiemarkedet – og ikke mindst hvis du overvejer at gøre det seriøst.

Både for seriøse investorer og hobbyplan

Euroinvestor er af samme årsag et utrolig velbesøgt site, og det gælder både for både folk, der beskæftiger sig med aktier på en daglig basis og for nysgerrige sjæle, der stadig befinder sig i den undersøgende fase.

Både grønne og garvede, seriøse investorer og investorer på hobbyplan, kan få noget ud af at holde sig jævnligt opdateret med de vigtigste nyheder. Og i finansverdenen skal man holde sig særligt vågen, hvis man vil sikre sig, at man ikke misser noget af stor værdi - bogstavelig talt.

Historien om Euroinvestor

Euroinvestor er, som nævnt, en online portal, der beskæftiger sig med aktier, valuta, investeringer og diverse finansielle data. Den populære og velbesøgte hjemmeside blev lanceret af brødrene Søren Alminde og Jens Alminde tilbage i år 1997.

Her blev sitet hurtigt kendt som “Mødestedet for danske private investorer”, og netop disse besøgte sitet i særlig grad. Siden juni 2007 har portalen været børsnoteret på Københavns Fondsbørs, og i 2018 blev den opkøbt af Berlingske Media for intet mindre end 23 millioner kroner.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -