Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Med den rette rådgivning kan du få mere ud af din pension


Med den rette rådgivning kan du få mere ud af din pension


 

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

 

Er du sikker på, at din pension er i de bedste hænder, eller tror du, at du kan få endnu mere ud af din nuværende pensionsordning? Det er nemt og ligetil at finde ud af, for du kan blot lade APC Forsikringsmæglere hjælpe dig med din pension. I denne artikel kan du læse om, hvad APC Forsikringsmæglere kan gøre for dig.

Lad en uvildig pensionsmægler hjælpe dig

APC Forsikringsmæglere er den største pensionsmægler i Danmark, og de har et mål om, at dine beslutninger om pension bliver taget på et oplyst grundlag, så du kan få den mest optimale pensionsordning, der stemmer overens med dine ønsker og behov.

 

APC Forsikringsmæglere tilbyder pensionsrådgivning, der er uvildig, og det betyder, at du har de bedste forudsætninger for at få mere ud af din pension. APC Forsikringsmæglere er ikke afhængige af andre banker eller pensionsselskaber, og de er heller ikke afhængige af at rådgive dig om bestemte produkter.

 

Din egen bank eller dit nuværende pensionsselskab er naturligvis interesseret i at sælge deres egne produkter til dig. Derfor vil de ikke nødvendigvis rådgive dig om deres konkurrenters løsninger, for det er jo en dårlig forretning. Denne problematik har APC Forsikringsmæglere ikke. En aftale med APC er nemlig ikke betinget af, at der skal vælges et bestemt pensionsselskab eller bank, men snarere af at en samlet forsikring og pensionsløsning som er bedre for dig som kunde. Her er det rådgivningen der er i fokus, og ikke hvilke produkter et givent selskab har på hylderne.

 

Hvis du gerne vil sørge for, at din pension er i gode hænder, så kan det godt betale sig at vælge APC Forsikringsmæglere. På den måde er du sikker på, at din pension løbende bliver overvåget, og dermed kan du sove trygt om natten, uden at spekulere på dine forsikring og pensionsforhold. Hver måned får du en analyse fra APC Forsikringsmæglere, der enten vil anbefale dig at fastholde din pensionsordning eller at flytte den.

 

Kan din pensionsordning optimeres?

Der er en vis sandsynlighed for, at din nuværende pension godt kan optimeres. Rådgivning fra APC Forsikringsmæglere er uforpligtende, så det kan være en fornuftig idé for dig, at booke et møde med dem. Faktisk får to ud af tre danskere flere penge til sig selv, når det er tid til at gå på pension, efter et møde med APC Forsikringsmæglere. Og bliver de kunde, så får de næsten med garanti en bedre økonomisk pensionsløsning.

 

Dertil kommer at hver tredje modtager rådgivning om livsforsikring og pension helt gratis, fordi APC Forsikringsmæglere anbefaler, at de blot lader deres pensionsopsparing forblive i deres nuværende pensionsselskab. Du kan følge linket her og læse mere om, hvordan APC kan hjælpe dig med rådgivning til din pensionsopsparing.

 

Man kan sige, at APC Forsikringsmæglere sidder på samme side af bordet som dig, og at de ligeledes er ansat af dig for at varetage netop dine interesser. Så jo mere succes du har med din pensionsopsparing, jo mere succes har de også.

 

Som kunde hos APC Forsikringsmæglere får du dermed del i flere gode fordele. Du får f.eks. adgang til følgende:

 

  • Professional og 100% uvildig pensionsrådgivning
  • Løbende overvågning af din pensionsordning
  • Nogle af de laveste omkostninger på markedet
  • Din mulighed for frit at vælge blandt relevante pensionsselskaber

 

Du kan være sikker på, at APC Forsikringsmæglere tager højde for dine specifikke forhold, så du kun modtager rådgivning, der er relevant for dig.

 

Tilsammen har kunderne hos APC Forsikringsmæglere en pensionsopsparing på 23 milliarder kroner, og af den grund er det muligt for APC Forsikringsmæglere at forhandle fordelagtige priser og rabatter for dig. I sidste ende kommer de lavere omkostninger dig til gode i form af flere penge at gå på pension for.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -