Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> De 4 bedste bøger om aktieinvestering


De 4 bedste bøger om aktieinvestering


Flere og flere kaster sig ud i at investere i aktier. Der bliver skrevet mange bøger med gode råd og tips til at investere sine penge klogt og læserne er ellevilde med dem. Faktisk så sælger bøger om aktieinvestering som aldrig før. Her er fire af de bedste internationale klassikere om aktieinvestering.

Hvis man først skal til at gå i gang med at investere i aktier, så er disse fire bøger et rigtig godt sted at begynde. Disse bøger giver en grundforståelse for aktiemarkedet, investeringspraksis og de økonomiske strukturer, der er udgangspunktet. Samtidig får man mange tips og tricks, som man kan bruge til at komme godt i gang. Du kan også finde flere gode råd på aktieskole.com.

1. The Intelligent Investor

Den første bog er investeringsklassikeren over dem alle. Der er ingen tvivl om, at denne bog står på hylderne af alle succesfulde investorer. The Intelligent Investor er skrevet af Benjamin Graham, som er en af de mest succesfulde investorer nogensinde. Bogen giver dig indsigt i aktiemarkedet, redskaber til at træffe fornuftige beslutning, og præsenterer eventuelle faldgruber, som du skal forsøge at undersøge. Med Benjamin Graham ved din side er chancen for en god start på aktiemarkedet væsentlig forøget.

2. Unshakeable

Den anden bog som skal have en stor anbefaling er Tony Robbins’ Unshakeable. Forfatteren har interviewet halvtreds af de mest succesfulde finanspersoner i verden, hvilket han ført ham til at skrive flere bøger om finans og aktier. Unshakeable fortæller en masse historier fra finansverdenen. Det er en god måde at få en forståelse, hvordan strukturerne og dynamikkerne fungerer i den sektor. Samtidig præsenterer bogen også hjælpeværktøjer til investering og økonomi i det hele taget.

3. A Random Walk Down Wall Street

En anden legendarisk klassiker er Burton G. Malkiels A Random Walk Down Wall Street. Denne bog er mere teknisk og analytisk end de tre andre, og det har man brug for at opnå forståelse for, når man skal til at gå i gang med aktiehandel og investering. Her tager Malkiel læseren gennem forskellige analyser af aktiesammenhænge. Han giver gode råd til den form for handel, som han går ind for, og beskriver samtidig alle de ting, du skal forsøge at undgå at gøre. Bogen er fuld af gode værktøjer som du som investor kan brug for at få økonomisk succes.  

4. Think and Grow Rich

En vild bog som man bør læse, før man går i gang med aktieinvestering, er Think and Grow Rich. Forfatteren Napoleon Hill beskriver 13 principper, som vi alle bør følge for at opnå succes i livet på en række forskellige parametre. Bogen handler mere om personlig udvikling og mental forbedring, end deciderede finanser. Men det mentale er faktisk en meget stor del af at være en god investor. Der kan til tider være meget pres på, og store, vigtige beslutninger skal træffes meget hurtigt. Bogen er en vaskeægte klassiker, der har solgt i millioner af eksemplarer, og er anbefalet af både finansfolk og andre verden over.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -