Dagens valutakurser severet ganske enkelt!
På Vekselkurs.dk finder du altid aktuelle valutakurser og vekselkurser. Du kan printe dem i forskellige formater, eller gemme som Excel-regneark. Nu også med valutaomregner!
Forside -> Vekselkurs Nyheder -> Simkort uden bindingsperiode fra SIM Supply


Simkort uden bindingsperiode fra SIM Supply


Vidste du, at simkort ikke kun benyttes til telefoner? Mange elektroniske apparater kobles nu om dage til netværk og derfor er det selvfølgelig også muligt at få en simkort til eksempelvis en varmepumpe eller alarm. SIM Supply opstod netop til disse apparater. Med et simkort til eksempelvis en alarm eller en varmepumpe, kan du faktisk styre det hele fra din telefon. Det er smart, hvis man for eksempel skal en tur i sommerhuset og gerne vil have tændt det hele inden ankomst.

Billigt simkort med SIM Supply

Et simkort fra SIM Supply, er billigt og ligger på den lille sum á 22,50kr per måned. Løsningerne fra SIM Supply foregår således: Du kan vælge et standardabonnement, som koster 25kr i oprettelse. Du betaler derfor de 25kr plus de 22,50kr per måned. Du har 10 dages opsigelsesvarsel, og ingen bindingsperiode. Med denne løsning får du 60 sekunders tale og 100 sms’er. Med denne løsning er man godt dækket ind ifølge SIM Supply, hvis for eksempel har en normal GSM-alarm. GSM betyder, ’Global System For Mobile Communications’. SIM Supply tilbyder desuden en løsning med datakommunikation.

Andre muligheder inden for simkort uden binding

Hvis du leder efter en udbyder, som tilbyder simkort og telefoniløsninger uden abonnementer, så er der også flere muligheder. Du kan læse mere omkring forudbetalt simkort i Danmark, på linket.

Det kommer selvfølgelig helt an på, hvad det er du søger i forhold til simkort. Hvis du blot skal bruge et simkort i privaten og ikke har brug for et i forhold til eksempelvis en alarm, så kan et prepaid simkort være en mulighed.

Simkort muligheder hos SIM Supply

Har du sommerhus og er den heldige ejer af en varmepumpe eller et alarmsystem, så er SIM Supply relevant. I forhold til, hvilket netværk som SIM Supply bruger, er det TDC’s netværk her I landet. Simkortene som SIM Supply tilbyder, kan fås i både nano, micro og mini. De forskellige simkort kan kategoriseres ud fra, hvilken slags mobil eller tablet der bruges.

De forskellige simkort er udviklet over årene, og passer derfor til ældre og nyere enheder. Har du en nyere mobil, er det højest sandsynligt et nano-simkort, som du skal bruge. Er din mobil ældre, er det en af de andre. Men det kommer an på, hvad år din mobiltelefon blev lanceret. Et mini simkort er den ældste af de simkort som man bedst kender. Disse blev brugt på eksempelvis mobiltelefoner der blev lavet før år 2010. Micro simkortet, som Apple har lavet, kom frem i år 2010.

Vil du gerne vide mere om, hvad SIM Supply kan gøre for dig, for at gøre hverdagen endnu nemmere, så klik ind på deres hjemmeside. Her kan du finde kontaktoplysninger, samt finde svar på mange generelle spørgsmål. På hjemmesiden kan du naturligvis også bestille simkort. I forhold til levering af dit bestilte simkort, skal du forvente at der går mellem en til fem hverdage. Når du har bestilt dit simkort via hjemmesiden, får du naturligvis også en ordrebekræftelse.Valutatyper
Euro - Dollars - Pund - Kroner

Specifikke valutaer
EUR - USD - GBP - SEK - NOK - CHF - CAD - JPY - AUD - NZD - LTL - PLN - CZK - HUF - HKD - SGD - ZAR - BGN - RON - TRY - KRW - HRK - RUB - THB - MYR - PHP - IDR - CNY - BRL - MXN - INR

© Copyright 2017 - Vekselkurs.dk Om Vekselkurs.dk - Valutaomregner - Sitemap - Cookie- og privatlivspolitik -