Guide: Dette skal du huske inden ferien

Er nedtællingen gået i gang til at du eller dine kære skal ud at rejse igen, så kan det godt være svært at vente. Når først en rejse er booket og betalt, så kan det næsten give en euforisk følelse, og så må det bare gerne blive tid til at komme afsted. Er du eller I ikke så rejsevant, så kan det være en god idé at være i god tid om at pakke og få styr på vigtige ting inden afrejse. Læs med her.

 

Valuta til rejsen

Det er ikke altid lige nemt og skulle bruge hovedregning når man er ude at rejse i forhold til at skulle omregne den lokale valuta til danske kroner. Og dét er selvfølgelig noget man skal huske på rejsen. Nemlig valuta. Det er en rigtig god idé at sætte sig ind i, hvad valutaen på rejsedestinationen ligger i, men også hvordan man finder en finte til at omregne den. Der findes naturligvis hjælpemidler, såsom apps og lignende så man kan omregne. Men der er måske tider, hvor man ikke lige har mobilen på sig, og så er det altså smart nok at kunne estimere, hvad beløber bliver i danske kroner. Man skal nemlig også passe på, at man ikke bliver snydt. Det er desuden ofte en rigtig god idé at veksle hjemmefra og ikke tage danske kroner med til udlandet. Man bør desuden tage et kreditkort eller flere med på rejsen.

 

Lidt for spændt på rejsen

Man kan glæde sig så meget til noget, at man måske lidt glemmer andre ting i livet. I ventetiden indtil man skal ud at rejse, kan man eksempelvis fordybe sig i noget andet indenfor valuta. Nemlig kryptovaluta. Der findes flere forskellige handelsplatforme man kan handle disse på, blandt andet the-bitcoin-erapro.com/no. Investeringer i kryptovaluta, herunder Bitcoin kan måske være noget som har interesse, og et spændende emne at lære mere om, men man bør sætte sig grundigt ind i, hvad det drejer sig om.

 

Lav en god pakkeliste til rejsen

Det er altid en rigtig god idé at udarbejde en personlig pakkeliste når man skal ud at rejse. Man kan sagtens finde gode pakkelister online, men man skal jo huske at der sikkert er nogle personlige ting man skal have med sig. Det kunne eksempelvis være medicin eller andet. Nogle af de vigtige ting at huske, er selvfølgelig valuta til rejsen. Skal man til flere destinationer, er det måske en god idé at tage lidt valuta med i forhold til næste destination. Husk også kreditkort selvfølgelig.

 

Dette skal du have styr på inden afrejse

Rejser du til et land, hvor det på forhånd kræves at man har søgt visum, er det selvfølgelig noget du skal være opmærksom på. Det er altså dit og jeres eget ansvar at vide, hvilke indrejseregler som gør sig gældende for den eller de destinationer du/i skal rejse til. Det er desuden vigtigt at have en rejseforsikring med sig på turen. Dette bør man få styr på i god tid inden rejsen.