Bedste tips til at spare penge i år

Brug disse pengebesparende finans tips til at generere ideer om de bedste måder at spare penge på i dit daglige liv.

1. Fjern din gæld

Hvis du forsøger at spare penge gennem budgettering, men stadig bærer en stor gældsbyrde, så start med gælden. Ikke overbevist? Læg sammen, hvor meget du bruger på at betjene din gæld hver måned, og du vil hurtigt se. Når du først er fri for at betale renter af din gæld, kan de penge sagtens sættes i opsparing. En personlig kreditlinje er blot én mulighed for at konsolidere gæld, så du bedre kan betale den af.

2. Sæt sparemål

En af de bedste måder at spare penge på er ved at visualisere, hvad du sparer op til. Hvis du har brug for motivation, så sæt sparemål sammen med en tidslinje for at gøre det nemmere at spare. Vil du købe et hus om tre år med en udbetaling på 20 procent? Nu har du et mål og ved, hvad du skal spare hver måned for at nå dit mål. Brug Regions opsparingsberegnere til at nå dit mål!

3. Betal dig selv først

Konfigurer en automatisk debitering fra din checkkonto til din opsparingskonto hver betalingsdag. Uanset om det er $50 hver anden uge eller $500, så snyd ikke dig selv ud af en sund langsigtet opsparingsplan.

4. Stop med at ryge

Nej, det er bestemt ikke let at holde op, men hvis du ryger halvanden pakke hver dag, svarer det til næsten 3.000 kroner om året, du kan realisere i besparelser, hvis du holder op. Ifølge Centers for Disease Control er procentdelen af ??amerikanere, der ryger cigaretter, nu under 20 procent for første gang siden mindst midten af ??1960’erne – meld dig ind i klubben!

5. Tag en “Staycation”

Selvom udtrykket kan være trendy, er tanken bag den solid: I stedet for at tabe flere tusinde på flybilletter i udlandet, så kig i din egen baghave efter sjove ferier tæt på hjemmet. Hvis du ikke kan køre langt, så se efter billige flyrejser i din region.

 

6. Brug for at spare

Lad os se det i øjnene, brugsomkostningerne falder sjældent over tid, så tag ansvaret nu og vær sikker på dit hjem. Ring til dit forsyningsselskab og bed om et energisyn eller find en certificeret entreprenør, der kan give dig en energieffektivitetsgennemgang i hele hjemmet. Dette vil spænde fra nemme forbedringer som tætning af vinduer og døre hele vejen til installation af ny isolering, sidespor eller ENERGY STAR højeffektive apparater og produkter. Du kan spare tusindvis i forbrugsomkostninger over tid.

7. Brugsbesparelser

Sænkning af termostaten på din vandvarmer med 10°F kan spare dig for mellem 3-5 procent i energiomkostninger. Og installation af en on-demand eller tankløs vandvarmer kan give op til 30 procent besparelser sammenlignet med en standard tankvandvarmer.

8. Pak din frokost

Et oplagt pengebesparende tip er at finde en hverdagsopsparing. Hvis det koster 7 USD at købe frokost på arbejdet, men at det kun koster 2 USD at tage med hjemmefra, så kan du i løbet af et år oprette en nødfond på 1250 USD eller yde et betydeligt bidrag til en skoleordning eller pensionsfond.

9. Opret en rentebærende konto

For de fleste af os hjælper det med at holde din opsparing adskilt fra din checkkonto med til at reducere tendensen til at låne fra opsparing fra tid til anden. Hvis dine mål er mere langsigtede, så overvej produkter med højere udbyttesatser som en Regions CD eller Regions Money Market, der giver endnu bedre besparelser.

10. Annualiser dit forbrug

Betaler du 20 USD om ugen for snacks ved automaten på dit kontor? Det er $1.000, du fjerner fra dit budget for sodavand og snacks hvert år. Pludselig summer den vane op til en betydelig sum.