E-sport og betting – hvordan?

Der er flere og flere, der begynder at interessere sig for e-sport, og det er ikke uden grund. E-sport er en enormt spændende branche, der vokser støt. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan man better på e-sport. Dette indlæg vil kaste lys over emnet, så du kan få et bedre indblik i, hvordan det foregår. Først og fremmest skal du have styr på terminologien. Der er to forskellige typer af bets – prematch betting og live betting. Ved prematch betting placerer man sit væddemål, inden kampen starter. Ved live betting placerer man sit væddemål undervejs i en kamp. Når du har styr på terminologien, kan du begynde at undersøge de forskellige muligheder for betting på e-sport på leovegas.com/da-dk/betting/e-sports.

Hvad er e-sport, og hvordan hænger det sammen med betting?

E-sport er en forkortelse for electronic sports og dækker over konkurrencer, hvor spillere dyster mod hinanden i forskellige computer- eller konsolspil. E-sport har de seneste år oplevet en enorm vækst, og der afholdes løbende store turneringer med millionpræmier på spil. Betting på e-sport fungerer på samme måde som betting på andre sportsgrene. Man placerer et væddemål på det hold eller den spiller, man tror vil vinde kampen, og hvis man har ramt rigtigt, får man præmien, der er udregnet ud fra sandsynligheden for, at ens bud kommer til at vinde.

Hvilke typer af e-sport kan man bette på?

Der er mange forskellige typer af e-sport, man kan bette på. De mest populære former for e-sport er Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), League of Legends (LoL) og Dota 2. Dog er der også andre mindre kendte spil, som man kan bette på. Nogle af de andre spil inkluderer Overwatch, Starcraft 2, Hearthstone og Call of Duty. Det er heller ikke kun de store spil, der tiltrækker opmærksomhed. De fleste bookmakere dækker nemlig også mindre spil og turneringer, så man kan også bette på disse. Nogle af de mindre spil inkluderer også Rocket League, Smite, Heroes of the Storm og PlayerUnknown’s Battlegrounds. Der er altså mange forskellige spil at vælge mellem. Når det kommer til e-sport, er der også mange forskellige ting, man kan bette på. Man kan for eksempel bette på, hvilket hold der vinder en turnering, hvor mange kills et hold får i løbet af en kamp og meget mere.

Hvad skal man være opmærksom på, når man better på e-sport?

Der er flere ting, man skal være opmærksom på, når man better på e-sport. Først og fremmest skal man sørge for at have et godt kendskab til det enkelte spil. Det er ikke nok bare at kende de store hold og spillere. Dernæst skal du være opmærksom på turneringens struktur, især hvis du better på finaler eller andre store begivenheder. Viden om gruppespillets struktur kan give dig et bedre overblik over, hvilke hold der har størst chance for at gå videre, og hvilke der ikke har. Endelig skal du være opmærksom på dine egne penge. Sats ikke mere end du har råd til at tabe og stop med at bette, når det begynder at gå ud over din økonomi.