De 8 bedste apps til finansnyheder

Når det drejer sig om investering og aktiehandel, kan nyhed og reaktionstid skabe, eller knuse en investor. Disse er de bedste apps til opdatering finansielle nyheder er i vores ydmyge mening at finde blandt de 8 apps som vi har anmeldt her:     

1. CNBC Breaking Business News App

CNBC Breaking Business News app (tilgængelig på iPhone og Android) er NBCs flagskibsapp til

finansielle nyheder. Den giver brugere adgang til seneste forretningsnyheder, finansiel information og markedsdata. Appen holder sine brugere opdateret med afgørende nyhedsadvarsler, som bliver sendt frem, selv om appen er lukket.

Appen gør det også muligt for brugere at overvåge real-time aktietilbud og at se interaktive diagrammer, modtage dækning af globale forretningsnyheder og se fuldstændige afsnit af CNBC-shows, så som ”Mad Money” og ”American Greed”. Appen muliggør en brugertilpasset overvågningsliste for at overvåge udvalgte aktier og opnå real-time adgang til tilknyttede overskrifter om forretningsnyheder.

2. TheStreet App

TheStreet App startede, som en online informationshjemmeside, men har siden udviklet en app til både iPhone og Android. Appen giver adgang til finansielle nyheder, økonomiske analyser og indblik i aktieudvælgelser foretaget af eksperter tilknyttet selskabet.

Appen leverer opdaterede markedsnyheder, meninger og kommentarer, tekniske analyser og realisérbare data. Den leverer også detaljerede priser og analyser af aktier og tilbyder en privat aktievurderingsmodel kaldt TheStreet Ratings. Appen sigter mod at samle information for at yde en multimedia finansiel oplevelse baseret på data, artikler og videoer.

3. Bloomberg: Business News App

Bloomberg: Business News app giver adgang til firmaets globale forretnings- og finansielle nyheder, iGaming nyheder, up-to-date markedsdata og værktøjer til privat potfolio håndtering. Bloomberg giver sin app en særstilling, med artikler skrevet af prisvindende forretnings- og finansjournalister hos Bloomberg.

Appen (tilgængelig på iPhone og Android) lader brugere kunne modtage den nyeste markedsdata, som kan filtreres på særlige regioner, eller sektorer. Bloombergs overvågningsliste gør det muligt for brugere at overvåge værdipapirer og andre investeringer og selskabets lyd- og videoserviceordninger gør det muligt for brugere at modtage relevant finansiel information ved brug af deres mediakanal, efter valg.

4. Fox Business App

Fox Business App (tilgængelig for iPhone og Android) lader brugere blive forbundet med stadig skiftende forretningsverden. Appen kan spore finansielle markeder og sende finansielle notifikationer til dens brugere. Brugere kan søge efter aktier gennem telegrafsymboler og skabe overvågningslister ved at tilføje aktier til appens My Stock Page. Ydermere kan brugere skabe adgang til sidste-øjebliks nyheder og markedsdata gennem brug af aktuelle Fox udsendelser og se klip fra deres favorit Fox Business Network shows. Appens brugere kan også afsende og dele artikler og videoer fra Fox Business app på de fleste afsendingssteder for social media.

5. Barron´s App

Barron´s er kendt, som det førende magasin for nyhedsinvestering, som leverer finansiel analyse og indsigt i printkort og i den senere tid gennem den mobile app. Tilgængelig på iPhone og Android kan Barron´s abonnenter få adgang til firmaet artikler hver weekend via denne app, sammen med kommentar fra Barron´s Online udgave syv dage i ugen og analyse hver ugedag. 

6. MarketWatch App

MarketWatch app (på iPhone og Android) giver sine brugere adgang til de seneste firmanyheder, finansielle data og markedsinformation. Gennem brugen af appen kan folk modtage dækning af sensationelle nyheder, de mest nyttige markedsdata og markedsvarsler. Værktøjet leverer også en mulighed for at oprette en overvågningsliste og overvåge MarketWatch historier tilknyttede brugerens aktievalg.

7. The Wall Street Journal App

Historisk er The Wall Street Journal en af de mest anerkendte og troværdige kilder til finansiel information. Gennem Wall Street Journal kan abonnenter, som anvender både iPhone og Android,

brugertilpasse nyheder og bekendtgørelser, så de stemmer overens med deres præferencer. Udgivelsen kræver et abonnement, som koster lige under $40 om måneden fra begyndelsen af 2020.

8. SeekingAlpha Portfolio App

SeekingAlpha tilbydes gratis til abonnenter, eller på bonusbasis. Tilgængelig på iPhone og Android, som en af den finansielle industris topkilder til varsling om aktienyheder. Den leverer også

dybtgående undersøgelser af et bredt spektrum af offentligt handlede aktier og obligationer. Abonnenter kan modtage aktievarsler i løbet af dagen om selskaber og obligationer, som de følger.